skip to Main Content

Wil jij meer halen uit LinkedIn?

Delen

Hallo, ik ben Vera Tromp.

Sinds ruim 3 jaar ben ik zelfstandig Marketing Communicatie adviseur. In mijn eerste jaar hielp ik diverse opdrachtgevers. Aan het einde van dat eerste jaar werd mij duidelijk op welke doelgroep ik mij wilde gaan richten: de maakindustrie en de techniek! Daarbij help ik hen heel specifiek met het verbeteren van hun sales en marketing op LinkedIn. Juist omdat daar hun (potentiële) klanten zich bevinden. Dit doe ik d.m.v. 1-op-1 trajecten en als LinkedIn Assistent.

Vorig jaar ben ik gestart met het geven van online Masterclasses om zo meer bedrijven in Nederland te bereiken met mijn kennis en ervaring. Hierdoor heb ik nu klanten in bijna alle provincies van Nederland. Dat is ook het voordeel van online ondernemen!

Inmiddels heb ik al veel klanten geholpen met het verbeteren van hun sales/marketing op LinkedIn. Bedrijven op het gebied van industriële automatisering, vision technology, maar ook de metaal, zware constructie, machinebouw en koeltechniek. Heel divers, maar allemaal hebben ze samen met mij de transformatie gemaakt van alleen maar koude acquisitie en een weinig-actieve LinkedIn pagina naar een doeltreffende online marketing strategie op LinkedIn. Om op die manier nieuwe leads en klanten aan te trekken.

Thuis heb ik een fijne werkplek en daarnaast kun je mij wekelijks vinden in het kantoor van Stichting ZigZag in Vlissingen. Daar werk ik met andere zelfstandig ondernemers en is er naast het werken ook tijd voor een kop koffie en sparren over elkaars bedrijf. Verder is het daar gewoon heel gezellig! Aangezien Dockwize zich aan de overkant bevindt, combineer ik dit regelmatig met de netwerklunch op de dinsdag: de Eat, Meet & Match.

Daniela Verwilligen en Angelique Lapre hebben mij gevraagd om te spreken tijdens één van de netwerkbijeenkomsten. Op 2 juni a.s. geef ik een LinkedIn Workshop bij het Het Podium Netwerk in Goes. Dan deel ik met jou welke strategie het beste werkt om meer resultaat uit LinkedIn te halen. Want ik zal je vertellen: als je B2B werkt, bevindt jouw potentiële klant zich ook op LinkedIn! Dus wil je hier meer over leren en weten hoe jij je doelgroep kunt bereiken? Kom dan a.s. donderdag 2 juni naar de bijeenkomst van Het Podium Netwerk. Zie ik je daar?

Vera

www.vevice.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top