skip to Main Content

Wepzz; brengt Buzz in je Online Business | Van Website’s tot Social media

Delen

Wepzz; brengt Buzz in je Online Business | Van Website’s tot Social media

Sparren, meedenken, helpen en ontzorgen! Dat is wat ik doe bij Wepzz.nl. Als online marketeer help ik ondernemers bij hun social media beheer, website onderhoud en optimalisatie, online advertenties, e-mailings (nieuwsbrieven) en het ontwikkelen van nieuwe websites of webshops.

Ondernemers waarvoor de online wereld geen gesneden koek is help ik met plezier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kansen voor ondernemers

Ik heb 25 jaar in loondienst gewerkt, waarvan de laatste jaren als medewerker marketing & communicatie. Tijdens mijn baan deed ik een opleiding Webdesign, Social Media & Online Marketing. Dat bleek een schot in de roos. Een schitterend vakgebied waar ik veel meer van wilde weten. Ik had al snel door dat er nog heel veel kansen liggen voor ondernemers. Mijn droom om daar een steentje aan bij te mogen dragen is vorig jaar uitgekomen. Want ik ben inmiddels een klein jaar aan het ondernemen.

Webshop / Website Scan

Zo help ik een webshop eigenaar. Zijn webshop draait nog niet echt lekker en hij wist niet zo goed wat hij nog kon verbeteren. Hij liep er in vast. Door een scan te maken van hun shop heb ik een hoop verbeterpunten kunnen ontdekken waarmee hij aan de slag kan. Hij heeft er weer zin in en de eerste groei is zichtbaar.

Maar ook voor een website (zonder winkel) is het een goed idee om er eens een ander naar te laten kijken. Hoe is de kwaliteit van jouw website? Maak je meteen duidelijk wat een bezoeker kan doen op jouw site? Is de leesbaarheid goed? Kun je makkelijk navigeren en is hij niet te traag? En ben je wel vindbaar in de zoekmachines? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een belangrijk onderdeel van de scan. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er valt altijd iets te verbeteren.

Social Media Brainstorm

Ook het gebruik van social media is voor veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Dat is vaak niet de reden waarom je bent gaan ondernemen, toch? Je weet wel dat het belangrijk is maar “wat moet ik in nu weer posten”. Herkenbaar? Je bent niet de enige! Ik heb al diverse brainstorm sessies gehad met ondernemers om samen te kijken naar hoe te groeien op social media en naar mogelijke onderwerpen. Andere invalshoeken waar je nog niet aan gedacht had. Samen komen we dan vaak aan een hele lijst. Hiermee kan je dan weer een tijd vooruit. Een account met berichten waarin alleen maar diensten of producten worden gepromoot, daar zitten volgers niet op te wachten. Meer tips lees je in mijn blog: 9 Tips: Maak Social Media Makkelijk en Effectief. Ook kan ik het volledige social media beheer uit handen nemen.

Webshop als proeftuin voor online advertenties

Om meer ervaring op te doen als online marketeer ben ik eerst gestart met een webshop www.enkelversiering.nl en verkoop ik enkelbandjes (sieraden). Ik had al veel theorie geleerd, maar wilde dit graag in de praktijk toepassen. Met behulp van mijn webshop kon ik aan de slag met advertenties op social media en Google. Ik heb er geen spijt van gehad, want ik heb veel geleerd! Binnenkort wil ik aan de slag met adverteren op Snapchat en Tik Tok, dan is het toch fijn dat ik het eerst kan oefenen met mijn eigen site.

Kennismaken met Wepzz?

Mijn werkzaamheden zijn erg divers zoals je leest. Maar alles heeft een link met elkaar en het is mooi om die verbinding te kunnen maken. Herken jij je in bovenstaande situaties en zou je graag online willen groeien met jouw bedrijf? Neem contact met me op ik wil je graag helpen. Laten we eens kennismaken en kijken of het klikt. Wil je meer over mij weten, lees dan deze pagina, mail me via inge@wepzz.nl of telefonisch: 06-18096628.

Wepzz, brengt Buzz in je Online Business

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top