skip to Main Content

Vertegenwoordiger op papier

Delen

 

Vertegenwoordiger op papier. Blog geschreven door Jasja Jelincic-Dragosavic

Het leven zit vol verrassingen. En het is nooit te laat om het roer om te gooien. Clichés? Zeker. Maar in mijn geval méér dan waar. Zo sloeg tijdens een vakantie in 2019 onverwacht DE GROTE LIEFDE toe. In de zoektocht naar een nieuwe woon- en werkplek kwamen mijn Kroatische man en ik uiteindelijk terecht in het prachtige Zeeland. Hier vond hij een baan en kochten we per september 2020 ons droomhuis. Nog diezelfde maand zijn we aan het strand van Vlissingen getrouwd. Een compleet nieuw leven in een nieuwe provincie!

Gelukkig was er in alle hectiek één constante. Al 13 jaar ben ik namelijk de trotse eigenaar van Deez&teez tekst en communicatie. Ik help ondernemers en bedrijven om hun producten en diensten in de markt te zetten en te promoten. Het schrijven van pakkende teksten voor websites, brochures, mailings, social media et cetera, is mijn specialiteit. Betrokkenheid mijn grootste kracht. Voorafgaand aan een schrijfopdracht verplaats ik me in de organisatie, de producten/diensten en de doelgroep van mijn opdrachtgevers. Desgewenst schakel ik ook andere professionals uit mijn netwerk in: fotografen, grafisch vormgevers, drukwerkspecialisten en social media experts. Zo vormen we, ieder vanuit zijn of haar expertise, samen een specialistenteam dat maar één doel voor ogen heeft: jouw onderneming laten groeien en bloeien! Niet door de dingen mooier voor te stellen dan ze zijn. Maar door jouw unieke producten of diensten glimmend op te poetsen en aantrekkelijk te etaleren.

Ik geniet enorm van mijn nieuwe leven, en verheug me erop om in het Zeeuwse mijn bestaande netwerk verder uit te bouwen. Daarom aan de lezer de volgende vraag: ken jij bedrijven die willen groeien en wel wat hulp kunnen gebruiken bij het verbeteren van hun zichtbaarheid? Of zoek je iemand die wat jij wilt vertellen, om kan zetten in aantrekkelijke teksten? Neem dan gerust contact op! Een kennismaking is altijd vrijblijvend. En met een verwijzing naar dit blog zijn de eerste 3 schrijfuren bovendien voor mijn rekening.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Jasja Jelincic

www.linkedin.com/in/jasjajelincic

www.deezenteez.nl 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top