skip to Main Content

Succesvol netwerken met Lieselore van Dijkhuizen

Delen

 

Gaaf om mezelf hier te mogen voorstellen.

Ik ben Lieselore van Dijkhuizen. In 2021 ben ik al 10 jaar ondernemer!

Samen met Mark hebben we drie prachtige kinderen; Madelon (sinds 2002), Lieke (sinds 2003) en Micha (sinds 2012). Onze viervoeter heet Spike en is een Rhodesian Ridgeback. We wonen in het pittoreske Rhenen. De ‘grote’ vakantie vier ik heel graag in Italië. Daar geniet ik van het klimaat, de natuur, het temperament, de taal en het heerlijke eten. Ik hou van MTB en hardlopen.

Hoe kom ik nu op Het Podium Netwerk? Dat is toch bedoeld voor ondernemers in Zuidwest Nederland? Daar zijn wel een paar linkjes voor te noemen.

Vanuit mijn rol binnen de Zakelijk Succes Academie had ik de eer om met Angelique Lapré te werken. Daar is de eerste link!

De tweede link is mijn verbondenheid met Zeeland. Mijn ouders hebben een vakantiehuis op De Banjaard, daardoor breng ik meer dan gemiddeld en ook juist buiten de seizoenen tijd door in het prachtige Zeeland.

De derde link ligt verder terug. In mijn kindertijd logeerde ik vaak bij mijn neef in Zierikzee. Uren heb ik doorgebracht met bijvoorbeeld verstoppertje spelen rondom de Sint-Lievensmonstertoren. En leerde ik surfen bij de ‘Kabbelaarsbank’.

De vierde link is de liefde voor Netwerken, voor zzp’ers en mensen een podium geven.

Mijn bedrijf heet GoedID.com, wat staat voor goede ideeën en identiteit. De kern in al mijn ideeën is steeds weer contact-verbinding-relatie. En dat kan pas echt goed wanneer je je er van bewust bent dat je niet alleen goede ideeën kan hebben maar dat je zelf ook een goed idee bént.

Vanuit GoedID.com is de tak ‘Succesvol Netwerken’ aan het ontstaan. Ik geloof in jou als ondernemer die impact wil maken. Ik geloof dat je niet alleen goede ideeën kunt hebben maar dat je ook een goed idee bent. Vanuit deze overtuiging moedig ik jou aan om jouw netwerk succesvol in te zetten, op een manier die bij jou past. Zodat je op een natuurlijke manier van contact naar contract gaat. En daarmee het verschil maakt in deze wereld.

Het thema ‘Succesvol netwerken’ is mij op het lijf geschreven. Als ZZP’er weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je persoonlijke zichtbaarheid in netwerk te vergroten, aanbevolen te worden en geen tijd te verspillen aan ondoelmatig netwerken. Het leggen van contacten en het aangaan van interessante relaties is bij uitstek een goede manier om aan (de juiste) opdrachten te komen. Door mijn praktische netwerkaanpak inspireer ik jou tot het maken van contact, verbinding én relatie!

Website: Lieselore van Dijkhuizen

LinkedIn: www.linkedin.com/in/lieselore-goed-idee-identiteit

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top