skip to Main Content

“Hoe word je een “Zeeuw “ ? oftewel mijn verhaal en mijn huidige uitdaging

Mijn naam is Daniela en ik ben een “ingeburgerde” Zeeuw.  Ik ben van oorsprong Roemeens en opgegroeid in Boekarest waar ik geweldige herinneringen aan heb. Vanuit Boekarest ben ik ongeveer 23 jaar geleden naar Zeeland verhuist ….

Ondernemen en persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij een magische combinatie die voor veel energie en nieuwe inzichten kan zorgen.

Vanuit de passie voor persoonlijk ontwikkeling heb ik het concept van Zeeland Retreats ontwikkeld.
Zeeland Retreats is er voor de kleine en de grote ondernemer die graag in zichzelf en in zijn mensen wil investeren en geïnteresseerd is om dat te doen op een ”buiten de deur” locatie op een van de mooiste plekken van Zeeland.

Hier in Zeeland kennen wij een aantal mooie, bijzondere locaties die zeer authentiek en inspirerend zijn. We werken we met een groep gedreven professionals zodat we totale ontzorging, een volledige organisatie kunnen bieden voor de meest inspirerende trainingen, teambuilding activiteiten, op de heidagen en retreats die perfect passen bij de ontwikkeling en doelen die jij als ondernemer wilt bereiken binnen je bedrijf.

In het kort: Zeeland Reteats
Faciliteren en verbinden. Teamontwikkeling op de mooiste locaties! Verbinden met de beste trainer of coach, de mooiste accommodatie en de juiste buiten of binnen activiteit. “

 

Back To Top