skip to Main Content

Ik ben Angelique Lapré en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.
Mijn ondernemersavontuur is gestart in 2019, toen ik besloot mijn passie te volgen en een van mijn twee parttime banen als secretaris van de ondernemingsraad op te zeggen. Zo gezegd zo gedaan: mijn bedrijf was ‘geboren’ !

In de afgelopen jaren heb ik kennis opgedaan bij diverse fotografen, zoals fotografiedocent Mischa de Muynck. Bij Rem van den Bosch heb ik een masterclass portretfotografie gevolgd en eind vorig jaar heeft fotografe/coach Elma Maaskant mij in het mooie Limburg nog meer fijne kneepjes van het vak bijgebracht.
Het ‘ondernemen’ was helemaal nieuw voor mij en heb daar een aantal fijne coaches voor in de arm genomen. Daarnaast geeft het netwerken met andere ondernemers mij regelmatig mooie inzichten en ideeën.

Ik vind het mooi om een verhaal, beleving of sfeer om te zetten in beeld en vind fotograferen een geweldige manier om creatief bezig te zijn.
Of het nu gaat om een mooie zonsondergang, een krachtige zwart-wit foto of een sprekend portret: als ik de foto op het schermpje van mijn camera zie en ik ga spontaan glimlachen, dan weet ik dat het goed zit!

De liefde voor fotografie heb ik onder andere van mijn vader. Sinds ik me kan herinneren neem ik net als hij vroeger, op bijna elk uitje mijn camera mee: je weet maar nooit wat je tegenkomt!

In 2016 ben ik met mijn gezin van het mooie Dordrecht naar het eveneens prachtige Middelburg verhuisd, om heerlijk dicht bij het strand te gaan wonen. Het licht aan de Zeeuwse kust staat natuurlijk bekend en ik fotografeer heel graag onderaan de duinen of op het strand.

Zijn er nog andere dingen dan fotograferen die ik leuk vind? Jazeker! Dat is o.a. salsa dansen, lekker eten met een mooi glas wijn, een fotoshoot tijdens zonsondergang en – zolang het maar niet regent – word ik ook blij van een mooi rondje op de racefiets.

“Het is prettig samenwerken met jou en fijn dat je meedenkt. Je bent rustig en stelt me op mijn gemak”
dat is in het kort gezegd wat ik van klanten in het algemeen terugkrijg na de voorbereiding en de fotoshoots zelf. Ik hou ervan om door middel van foto’s het verhaal van de ondernemer en het bedrijf ’te vertellen’.
Mijn slogan is dan ook: “Zeg het met foto’s !”

Voor mij is het de perfecte mix om zowel portretfoto’s als sfeerfoto’s te maken voor de beeldbank van de ondernemers. Hierdoor kan ik fijn 1-op-1 werken met degene die ik portretteer en daarnaast mijn creativiteit aanspreken voor een serie afwisselende sfeerfoto’s.

Graag tot ziens voor mijn camera om jouw unieke verhaal in beeld te brengen!

Angelique Lapré www.fotograafangelique.nl

Back To Top