skip to Main Content

Ruben Schotanus

Ik ben Ruben Schotanus, 31 jaar, en inmiddels 10 jaar werkzaam in de zorg. De keuze voor de zorg heb ik meegekregen vanuit mijn opvoeding. Mijn ouders hebben mij het fundament meegegeven doordat zij zelf 10 jaar vrijwillig in de hulpverlening werkten en hier het gezin bij hebben betrokken.
Zij verzorgden de begeleiding aan mannen met veelal een verslaving of crimineel verleden om terug te keren in de maatschappij. Door hier als kind en tiener mee op te groeien heb ik hier onbewust veel van meegekregen, en uiteindelijk ook de keuze gemaakt om begeleider te worden in de zorg.

Ik heb 9,5 jaar voor een gehandicaptenzorgorganisatie gewerkt en ben sinds 3 jaar als zelfstandige werkzaam als begeleider in de zorg. Mijn bedrijf heet De Bettel.
Op mijn logo staan 2 poppetjes schouder aan schouder. Dit staat symbool voor mijn opvatting dat iedereen gelijk is en dat ik als begeleider naast de cliënt sta om te helpen. Inmiddels heb ik op veel verschillende plekken gewerkt en ben erg dankbaar voor de kansen die ik heb gehad als jonge man om mijzelf te ontwikkelen.
Ik word ingehuurd in verschillende casussen om daar te werken als begeleider.

Op mijn LinkedIn pagina post ik regelmatig berichten over mijn werkzaamheden: Link naar LinkedIn profiel
Instagram: debettel2017

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

De ladder naar financieel succes

De ladder naar financieel succes: De start Om te kunnen starten moet je jezelf afvragen: Waar sta je nu? Tegen welke problemen loop je aan? Wat kan je helpen om

Nooit meer met je mond vol tanden

Nooit meer met je mond vol tanden. Zelfs niet als je je verhaal even kwijt bent of je niet direct het antwoord op een vraag hebt Herken je dat? Je

Back To Top