skip to Main Content

Portretschrijver en storytellingtrainer!

Delen

Ik ben Janneke Dietvorst (zeg maar Jans) van Sentimentale. Portretschrijver en storytellingtrainer.

Ik portretteer de ondernemersreis en nalatenschap van ondernemers met een levensmissie en laat hen schitteren in hun persoonlijke glossy.
Ik betrek hierbij het netwerk om inzicht te krijgen in welke impact de ondernemer écht maakt en van welke betekenis dat is en hoe ze dit vertalen naar een nóg krachtigere positionering.

Daarnaast inspireer en ondersteun ik als Presence & Impact pionier ondernemers die het verschil kunnen maken, om zichzelf te gaan laten zien en de juiste woorden te vinden voor het vertellen van hun verhaal. Zodat ze op een manier die écht bij ze past een onuitwisbare indruk gaan maken.

We zijn als mens steeds meer opzoek naar echtheid, oprechtheid en betekenis. Het op een persoonlijke en menselijke manier ondernemen combineren met tegemoetkomen in de communicatiebehoefte van je doelgroep en de diepere laag opzoeken in onze marketing- en communicatie strategieën, is in het huidige tijdperk een must om met je doelgroep te kunnen verbinden en jezelf daarmee krachtig te positioneren.

Als gastspreker zal ik jullie inzicht geven in een simpele en snelle methode om met meer resultaat te communiceren met je doelgroep.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top