skip to Main Content

Nooit meer met je mond vol tanden

Delen

Nooit meer met je mond vol tanden.

Zelfs niet als je je verhaal even kwijt bent of je niet direct het antwoord op een vraag hebt

Herken je dat? Je gaat, misschien wel voor het eerst, naar een netwerkbijeenkomst. Je weet dat het goed is om een gesprek aan te gaan met andere mensen maar ja wie zit er nu op jou te wachten en wie zit er nu al helemaal op jouw verhaal te wachten?

Iets, waar nog steeds veel ondernemers last van hebben. En dat is jammer want je bent goed in wat je doet, sterker nog daar heb je andere mensen ook al mee geholpen naar volle tevredenheid. En weet je, als je de vaardigheid van spreken met impact niet onder de knie krijgt gaat dit ten koste van jouw GROEI. Een zelfverzekerde ondernemer met een goed verhaal trekt de juiste mensen aan die graag met je willen werken. Dat is waar ik je graag bij begeleid.

Ook jij wil jouw verhaal duidelijker en krachtiger vertellen maar ja hoe dan?

Mijn naam is Wilfred van der Meer van Leer spreken en ik ken dat gevoel maar al te goed. Ik ben geboren in Goes en ik was vroeger een heel verlegen jongetje. Ik was bang om afgewezen te worden dus ik hield me maar vooral op de achtergrond.

In de loop der jaren heb ik mezelf sterk ontwikkeld zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb de nodige trainingen en coaching gevolgd en iedere keer leer ik mezelf nog steeds beter kennen. Ik geef nu met veel plezier en ja nog steeds met gezonde spanning presentaties en trainingen.

Iedereen kan zelfverzekerd spreken en een boodschap duidelijk en krachtig overbrengen. Of het nu een pitch is van 1 minuut of een presentatie van een half uur. Ook jij kan dit leren. En dat is exact wat ik doe met Leer spreken. Ervoor zorgen dat jij weet hoe een goede pitch en presentatie in elkaar zitten, hoe je het beste kunt pitchen en spreken en hoe je ervoor zorgt dat je de aandacht van je publiek vasthoudt.

En weet je wat?

OOK JIJ KAN DIT!

Het is een kwestie van weten hoe je iets doet en vervolgens heel veel oefenen. Autorijden heb je toch ook niet in één keer geleerd. Precies.

SPREKEN IS EEN SPIER EN DIE KUN JE TRAINEN

Sta je te popelen om aan de slag te gaan download dan mijn e-book de 7 stappen voor een ideale pitch en ga direct aan de slag.

Wil je meer? Neem dan eens een kijkje op de website van Leer spreken of plan direct een impactgesprek met mij in dan geef ik je direct 3 concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt toepassen en kijk is samen met jou hoe ik jou het beste kan helpen.

Ik kijk er naar uit om je live te ontmoeten en ik ben benieuwd naar jouw verhaal
Met enthousiaste groet,

Wilfred van der Meer

Leerspreken.nl

https://www.linkedin.com/company/leer-spreken/

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top