skip to Main Content

Liesanne van Amstel

Ontspannen worden, lekker in je vel zitten, even lekker een moment voor jezelf. Wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel! Daarom ga ik regelmatig naar een masseur.

Massage voedt gevoelens, verlicht pijn, vermindert spanningen, voorkomt vermoeidheid, smeert de spieren en gewrichten en geeft kracht.

Ik ben Liesanne van Amstel van massagepraktijk LAJET natuurlijk. In mijn massagepraktijk bied ik ontspanning aan gestreste lijven, vermoeide spieren en drukke hoofden.

Daarvoor heb ik verschillende massagetechnieken in huis; van een heerlijke ontspanningsmassage tot een bamboemassage of een stoelmassage voor bedrijven. Heb je vaak last van hoofdpijn? Ook daar zijn massagetechnieken voor die ook preventief kunnen werken.

Neem eens een kijkje op mijn website www.lajet.nl of volg mij op facebook @lajet natuurlijk.

Samen met twee andere leuke ondernemers, heb ik een community op facebook waar we eerlijke informatie geven over beweging, ontspanning en voeding: Fit Feeling Food.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

De ladder naar financieel succes

De ladder naar financieel succes: De start Om te kunnen starten moet je jezelf afvragen: Waar sta je nu? Tegen welke problemen loop je aan? Wat kan je helpen om

Nooit meer met je mond vol tanden

Nooit meer met je mond vol tanden. Zelfs niet als je je verhaal even kwijt bent of je niet direct het antwoord op een vraag hebt Herken je dat? Je

Back To Top