skip to Main Content

Klok’uus viert zijn 20-jarig jubileum in oktober!

Delen

Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd is gevlogen. In 2003 begonnen we klein, met een binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen van 2 tot 12 jaar, een restaurant en een gezellig terras op ons fruitteeltbedrijf. In de loop der jaren voegden we steeds nieuwe originele attracties en activiteiten toe, niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen, zoals boerengolf, lasergamen en archery tag. We verhuurden zelfs solexen en choppers, wat een geweldige toevoeging was.

In september 2016 ondergingen we een enorme verbouwing waarbij bijna alles werd afgebroken en vervangen door het huidige Klok’uus: een horecabedrijf met 400 zitplaatsen binnen en 360 buiten, met originele attracties en activiteiten. Dit opende de deuren voor een breder publiek, vooral de zakelijke markt, met mogelijkheden voor vergaderingen, personeelsuitjes en teambuilding. We hosten ook bruiloften, kraamborrels en familiefeesten.

Het is belangrijk op te merken dat het niet altijd gemakkelijk was gedurende deze 20 jaar, met ongeveer 110 medewerkers en jaarlijks ongeveer 130.000 gasten, en de uitdagingen van de afgelopen coronajaren. Desondanks hebben we altijd geprobeerd om iedereen, inclusief onze medewerkers, leveranciers en relaties, gelukkig te maken, en dat heeft geleid tot plezierige ervaringen voor onze gasten.

Het is een echt familiebedrijf met Anne-Marie Lindhout, dochter Evy Lokerse en schoonzoon Jurjen Schipper aan het roer. Samen met ons fantastische team, bestaande uit vaste medewerkers en oproepkrachten, streven we ernaar om voor iedereen een puur geluksmoment te creëren.

Om ons 20-jarig bestaan te vieren, hebben we de hele maand oktober speciale activiteiten gepland voor zowel onze jonge als volwassen gasten. Denk aan voorleesochtenden voor peuters, de ‘alles mag dag’ voor abonnementhouders, kraskaarten met altijd prijs, winacties met een ballonvaart als hoofdprijs, en extra activiteiten tijdens de herfstvakantie. We organiseren ook een ‘Klok’uus backstage’ voor ouders, familie en vrienden van onze medewerkers, zodat ze kunnen zien wat hun dierbaren precies doen bij Klok’uus. Voor relaties en leveranciers is er een netwerkborrel op vrijdag 6 oktober, waar we met trots onze nieuwste overdekte activiteit voor volwassenen, het hakbijl gooien, zullen presenteren. Oud-medewerkers en huidige medewerkers worden uitgenodigd voor de Klok’uus reünie. Ten slotte ontvangen onze omwonenden, alle inwoners van ’s Heer Arendskerke, een leuke cadeaubon als blijk van dank.

Kortom, we hebben veel verrassingen gepland om iedereen te bedanken die de afgelopen 20 jaar op welke manier dan ook betrokken is geweest bij Klok’uus en heeft bijgedragen aan ons prachtige bedrijf. We kijken uit naar de toekomst en blijven vernieuwen om iedereen te blijven verrassen, met ons geweldige team zullen we dat zeker waarmaken!

www.klokuus.com/nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top