skip to Main Content

Juttifrutti – Creatief vermaak voor thuis of op locatie

Delen

Blog door Judith Adriaanse

Juttifrutti – Creatief vermaak voor thuis of op locatie
Ik ben Judith Adriaanse, de drijvende kracht achter Juttifrutti.

Als je een vrolijk gekleurde caravan voorbij ziet rijden dan weet je dat ik op weg ben naar een festival of bedrijfsfeest om de kinderen (en volwassenen) creatief te vermaken.

Juttifrutti is ooit ontstaan als webshop. Vervolgens heb ik mij gericht op haakworkshops, waarna ik vrij snel ben doorgegroeid naar het bedrijf zoals het nu is.

Wat met een foodtruck kan, kan ook met creatieve zaken dacht ik. Zo ontstond het idee om bedrijven en festivals aan te doen en daar de kinderen te vermaken. Vijf weken later ging ik met mijn zelf gepimpte caravan op pad!

Het leuke van mijn werk is om iedereen creatief bezig te laten zijn en iets creëren. Het is tof om te zien als kinderen en volwassenen na een workshop met hun project naar huis gaan en daar terecht heel trots op zijn!

Ik ben volop bezig met nieuwe ontwikkelingen en heb de DoItYourself box ontwikkeld. Deze creabox bevat een online workshop.

Jij en je partner kunnen samen even wat drinken, terwijl je kind op vakantie/in huis lekker creatief bezig is. Hoe leuk en fijn is dat!

De bedrijfsfeesten worden gelukkig ook weer georganiseerd en ik kijk er naar uit om de mensen daar creatief te vermaken.

Na de zomerperiode starten ook weer toffe naschoolse creatieve lessen bij de Acaciahof in Middelburg. We gaan schilderen en stippen op porselein. Dat is overigens een duurzaam project, want we schilderen op hotelborden die niet meer gebruikt worden.

Naast aquarel workshops ‘Teken je recept’ staat er nog veel meer op de planning!

Volg mijn social media zodat je weet welke workshops voor volwassenen op deze locatie starten dit najaar.

Zoals je merkt: ik ben van vele creatieve markten thuis. Op mijn visitekaartje staat niet voor niets ‘Juttifrutti, creatieve oplossingen’.

Denk jij: dit is wat ik zoek! Bel of mail me en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Juttifrutti.com – website

Juttifruttishop.com – webshop creaboxen

https://www.instagram.com/juttifrutti/

https://www.facebook.com/juttifrutti.nl

https://www.linkedin.com/in/judith-adriaanse-3458a024/

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top