skip to Main Content
Inge Van Zuidam Wepzz Online Social Media

Inge van Zuidam Aangenaam!

Delen

Ben jij online zichtbaar?
Met Wepzz help ik ondernemers met hun online zichtbaarheid door (het maken of optimaliseren van) websites, SEO en Social Media.

Een tijdje geleden kwam ik via via in contact met Daniela en Angelique, zij waren op zoek naar iemand die hen kan helpen bij het onderhouden van de website. En als startende ondernemer op zoek naar een netwerk leek mij dat wel interessant. De klik was er meteen en sindsdien help ik Het Podium Netwerk bij aanpassingen van de website.

Social Media
Eén van mijn diensten is het meedenken en/of uitvoeren van het social media beheer. Maar niet iedereen wil het uitbesteden. Daarom deel ik hier graag 5 tips waardoor je social media beheren ‘makkelijker’ zal gaan.

Met deze 5 tips gaat je social media beheer makkelijker!

Tip1) Maak tijd vrij in je agenda

Misschien een inkoppertje. Maar als je graag aanwezig wil zijn op social media zul je daar iets voor moeten doen. Simpeler kan ik het niet maken. Social Media gaat niet vanzelf. Dus plan iedere week een moment in je agenda om ideeën te bedenken en content te schrijven.

Tip 2) Pak pen en papier en ga brainstormen!

Het is slim om maximaal 1 van je 5 berichten over je aanbod te laten gaan. Dus ga nadenken over andere onderwerpen. Stel jezelf eens voor of je medewerkers. Geef eens een kijkje achter de schermen. Beantwoord een veel gestelde vraag. Maak een poll. Deel een review van een tevreden klant.

Tip 3) Het hoeft niet perfect.

Wees niet bang dat je berichten allemaal perfect moeten zijn. Social media is vluchtig en we zijn allemaal mensen die een spel- of typefout kunnen maken. Ja ook ik! Maar je kunt beter iets doen dan niets doen!

Tip 4) Plan je berichten van tevoren in.

Maak gebruik van één van de vele tools om social media berichten in te plannen. Het is even kwaad werk maar daarna kun je heerlijk achteroverleunen… Oh nee, lekker verder werken natuurlijk!

Tip 5) Zorg voor een diverse beeldbank.

Af en toe een foto van jezelf delen is een goed idee. Dat werkt over het algemeen heel erg goed. (Ook al vind je het zelf misschien wat minder leuk.) Zorg ervoor dat je een aantal leuke foto’s van jezelf hebt. Natuurlijk kun je ze zelf maken met de gsm. Maar als je ze laat maken (door bijvoorbeeld fotograaf Angelique) dan heb je in elk geval foto’s waar je zelf ook blij mee bent. En dan is het een stuk makkelijker om die te delen.

Bonus Tip 6) Zie je het niet zitten? Schakel Wepzz in.

Heb je echt geen tijd om met je social media bezig te zijn, of zie je het niet zitten om het zelf te doen? Neem dan contact op met mij. Ik help je er graag bij! En dat kan op allerlei verschillende manieren. Van heel basic tot uitgebreid. Van het samen doen tot het volledige beheer.
Inge van Zuidam | Wepzz online |  inge@wepzz.nl

www.wepzz.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top