skip to Main Content

Geen Kia of Fiat dealer, maar Expert! Auto Vermeulen

Delen

Wij zijn AutoVermeulen;

Betrokken, betrouwbaar maar bovenal een persoonlijke klantenbenadering – aandacht voor auto én klant – staan bij ons centraal. Al meer dan 60 jaar combineren wij de gemoedelijke sfeer van een Zeeuws familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. Ons familiebedrijf is gevestigd in het Zeeuwse Goes aan de Pearyweg nr. 6, te midden van alle merkendealers.

“De vent en de tent c.q. het wijf en het bedrijf”

De dagelijkse leiding van het bedrijf is sinds 1997 in handen van Jean-Paul Vermeulen, zijn zus Anja Joossen-Vermeulen én haar man Kees Joossen. In dit jaar hebben zij het bedrijf overgenomen van (vader) Wim en zijn broer Jan Vermeulen (Ome Jan) die het bedrijf samen gestart zijn in 1962. Samen met een vast team van 8 enthousiaste medewerkers is AutoVermeulen compleet!

Geen Kia of Fiat dealer, maar Expert!

AutoVermeulen is onafhankelijk Expert in de merken Kia en Fiat, dus géén dealer (meer). De zorgvuldig gekozen woordcombinatie “onafhankelijk Expert” kan wat ons betreft niet beter omschrijven wat wij zijn en tegelijkertijd wat wij niet (willen) zijn. De achterliggende reden van deze keuze is als volgt: Beide merken hebben dezelfde visie; “hoe groter – hoe beter” ook wel schaalvergroting genoemd. Met andere woorden, wil je dealer zijn dat moet je groeien of je wil of niet. Meer vestigingen in meerdere provincies en bovendien meer vergaderingen met als resultaat minder aandacht voor de klant. Dit staat averechts op wat wij als Zeeuws familiebedrijf willen.

Wij hebben ervoor gekozen onze eigen identiteit te behouden en als dealer was dit simpelweg niet mogelijk. De beslissing om als dealer te stoppen en als Expert door te gaan was dan ook snel genomen, daar was zelfs geen vergadering voor nodig. En van die beslissing hebben we nog geen moment spijt van gehad. Sterker nog: wij zeggen wel eens tegen elkaar; “eerst waren we officieel dealer, nu zijn we officieel onszelf”. Overigens hebben we de overstap voor Kia al gemaakt in 2021 en voor Fiat pas recent, namelijk per 1 juli 2023.

Als onafhankelijk Expert in Kia en Fiat hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – auto’s van deze merken. Vanzelfsprekend voeren wij ook het onderhoud & service uit aan uw Kia en/of Fiat, jong of oud. De kennis, ervaring maar vooral liefde voor de merken bezitten we al vele jaren. Dit jaar vieren we zelfs een jubileum, we zijn namelijk dit jaar al 30 jaar actief met het merk Kia, waarvan 28 jaar als dealer.

Liever een nieuwe Kia of Fiat? Dat kan natuurlijk ook! Samen met u gaan we binnen ons Europese netwerk op zoek naar de Kia of Fiat van uw dromen. We zijn tenslotte onafhankelijk, dus niet gebonden aan één importeur. Sterker nog, dit geldt voor ieder ander merk.

Subaru Servicedealer

Sinds 1997 zijn wij Servicedealer voor het merk Subaru. Eerste klas onderhoud, reparatie & service, daarmee houden we iedere Subaru veilig en betrouwbaar, jong en oud. Bovendien voorkomen we hiermee dure reparaties in de toekomst.

Eurorepar Car Service

Vanaf 2021 zijn wij officieel aangesloten zij Eurorepar Car Service. Bij Eurorepar zijn we thuis in de merken Peugeot, Citroën/DS, Opel, Fiat/Abarth, Alfa-Romeo en Jeep. Net als onze (t)huismerken behoort Eurorepar tot Stellantis, één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Door ons aan te sluiten bij dit netwerk hebben wij exclusief toegang tot alle technische data én onderdelenvoorziening van alle Stellantis-merken. Personenauto, Bedrijfswagen of Camper? Bij Eurorepar bent u altijd van harte welkom!

Vermeulen Dealer Occasions

In en rond onze showroom treft u een uitgebreid aanbod dealeroccasions van diverse merken. Niet alleen mooi gepoetst, maar stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Garantie is één van de vele zekerheden als u kiest voor een dealeroccasion van AutoVermeulen. Bovendien betaald u nooit een meerprijs voor rijklaar maken, nog een reden om te kiezen voor een dealeroccasion van AutoVermeulen. Uiteraard kunt u bij ons uw huidige auto inruilen en uw nieuwe aankoop voordelig financieren/leasen.

Graag verwelkomen wij u in ons prachtige bedrijf.

Onze Experts staan u graag te woord en doen hun uiterste best om u goed te adviseren en te begeleiden naar de – voor ú – juiste mobiliteitsoplossing. Wij verkopen dan ook niet klakkeloos wat de klant wil, maar wat hij/zij nodig heeft. Beetje eigenwijs misschien . . . maar het werkt al meer dan 60 jaar!

www.autovermeulen.nl 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top