skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst 30 juni 2022 bij Auto Vermeulen

30 juni 2022 @ 17:00 - 19:30

Delen

                         

Als passie en kennis samenkomen

Op 30 juni waren we met ons netwerk te gast bij het familiebedrijf Auto Vermeulen in Goes. We kregen een kijkje in het mooie bedrijf met een rondleiding van Anja Joossen-Vermeul en Jean-Paul Vermeulen.

Wilfried Dries was die avond de gastspreker en gaf een interessante training over het maken van verbinding met de ander als potentiele klant. Ook hield hij ons een spiegel voor als het gaat om jezelf als ondernemer presenteren.

In plaats van de speeddate rondes hadden we deze avond een aantal ondernemers op een originele manier in de spotlight gezet: geen elevatorpitches maar voetbalpitches!

Het ontwerpen van logo’s is wat Alexander de Groot het liefste doet. Tijdens deze avond vertelde hij ons in een korte presentatie waar zijn bedrijf PixelPlay ondernemers nog meer mee kan helpen.

Tussen al deze interessante onderdelen van het programma was er ook ruimte om te genieten van de heerlijke hapjes met een drankje. Goed geregeld door Anja en Jean-Paul. Op deze plaats nogmaals dank aan alle aanwezige ondernemers voor jullie komst!

Ons volgende event is op donderdag 29 september. Ook dan zorgen we voor een interessant en compact programma om efficiënt te netwerken op een prettige, laagdrempelige manier.

Aanmelden
Back To Top