skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst 24 november 2022

24 november 2022 @ 17:00 - 19:30

€20
Delen

 

Last but not least!

Op onze laatste netwerkbijeenkomst van 2022 waren we te gast bij TMC Project in Goes.

Onder de groep aanwezige ondernemers waren ook een aantal nieuwe gezichten. In een prettige sfeer was er ruimte om te netwerken en elkaar zo (beter) te leren kennen.

Hoe TMC is gegroeid tot het bedrijf zoals het nu bestaat, werd duidelijk tijdens de presentatie, waarna we een kijkje konden nemen achter de schermen tijdens de rondleiding door dit familiebedrijf.

Na een break met een hapje en drankje gaf Bert Schollema een boeiende presentatie over SDG’s/ duurzaamheidsdoelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen Hij inspireerde en zette aan tot denken om ook vanuit het ondernemerschap een steentje bij te dragen aan die doelen.

Regelmatig trekken we tijdens de bijeenkomsten een visitekaartje uit ‘de hoge hoed’ en geven ondernemers zo een extra Podium tijdens een van de events. Michèle Piet kreeg deze keer de gelegenheid een korte presentatie te geven over haar bedrijf ‘Recepten uit een ver verleden’.

We kijken tevreden terug en gaan vol energie de bijeenkomsten voor volgend jaar voorbereiden en hebben al mooie plannen in gedachten.

Tot ziens in februari 2023!

Daniela Verwilligen en Angelique Lapré

 

Locatie

Marconistraat 13 4461 HH Goes
Back To Top