skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst 2 juni 2022

2 juni 2022 @ 17:00 - 19:30

€20
Delen

Weer een toplocatie

Op 2 juni 2022 waren we te gast op wederom een mooie locatie: Kijk op Drank, Topslijter in Goes. Alle deelnemers werden aan het begin van de avond hartelijk ontvangen door eigenaar Marco Wagenaar met een glaasje bubbels, zelfs een heerlijke alcoholvrije!

Het team van Kijk op Drank staat garant voor klantvriendelijkheid en kennis van zaken. In het proeflokaal boven de winkel hadden we alle ruimte om te netwerken. Tijdens de speeddate rondes kregen de deelnemers de mogelijkheid om in een korte tijd met meerdere ondernemers kennis te maken.

Marco heeft ons die avond tijdens een korte proeverij interessante informatie gegeven over witte wijn. We hadden Vera Tromp uitgenodigd om tijdens deze netwerkbijeenkomst een waardevolle mini-training over LinkedIn te geven. Na afsluiting van het programma was er nog gelegenheid om na te praten met elkaar.

Aansluitend zijn we met een gezellige groep gaan dineren in het centrum van Goes. Met een glimlach op ons gezicht kijken we terug op weer een geslaagde avond!

Daniela en Angelique

 

 

Aanmelden

Organisator

Daniela Verwilligen
E-mail:
info@hetpodiumnetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

J. A. van der Goeskade 1, 4461 BH Goes, Nederland
4461 bh Nederland + Google Maps
Back To Top