skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laat jij een licht op je schijnen? Licht Zeeland 26 april

april 26 @ 17:00 - 19:30

€22,50
Delen

26 april – netwerken in Kapelle

Deze keer waren we te gast bij Claudia Muller, eigenaresse van Licht Zeeland.

Daglicht, Thuislicht en Projectlicht

Na de opening van de bijeenkomst vertelde Claudia over de reis die ze heeft afgelegd om te komen tot waar ze nu staat: een goedlopend bedrijf en een mooie nieuwe showroom waar zij en haar collega’s op afspraak met klanten in gesprek gaan om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Er zijn inmiddels drie bedrijfsonderdelen Daglicht, Thuislicht en Projectlicht.

De ondernemers werden door Claudia rondgeleid in de showroom waar diverse (dag)licht opstellingen te bewonderen zijn. Ook was er deze bijeenkomst voldoende gelegenheid om te netwerken en te pitchen.

Twan Vermeulen, ondernemers coach, sloot de avond af met een interessante presentatie over onderscheidend vermogen. Dat was een interactief onderdeel, de ondernemers gingen 1op1 met elkaar in gesprek om met behulp van kritische vragen zijn/haar unique selling points te omschrijven en scherper te krijgen.

We kijken terug op een goed netwerkevent! Onze dank gaat uit naar Claudia en haar team van Licht Zeeland voor de gastvrijheid, alle aanwezige ondernemers en ook aan onze gastspreker Twan Vermeulen.

Netwerken werkt, ook voor jou! Sluit ook een keer aan en ontdek wat Het Podium Netwerk oplevert. We hanteren geen lidmaatschap, dus je bent van harte welkom om een keer sfeer te proeven.

Op donderdag 25 mei is het netwerk bij Joyce Puister, systemisch coach, in Grijpskerke.

Graag tot de volgende keer!

Daniela Verwilligen & Angelique Lapré

 

Locatie

Kloosterweg 2A, 4421 PV Kapelle
Kloosterweg 2A
Kapelle, Nederland
+ Google Maps
Back To Top