skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een bijzondere aanpak – 25 mei

mei 25 @ 17:00 - 19:30

€22,50
Delen

Netwerken en dan nét even anders

Elk netwerkevent bezoeken we een andere locatie en zetten we dat bedrijf in de spotlight.

Op 25 mei waren op een wel heel bijzondere plek te gast: bij Joyce Puister, systeemcoach, midden in Grijpskerke. Daar heeft zij een minimanege waar ze haar werk doet met zichtbare liefdevolle passie.

Joyce helpt mensen, met behulp van mijn paarden en opstellingen, met hun levensvragen. Hoe dat precies werkt heeft ze uitgelegd en zelfs met een korte demonstratie ons laten ervaren.
Ook zijn we altijd op zoek naar interessante sprekers voor het event. Voor deze avond hadden we een storytellingtrainer uitgenodigd: Janneke Dietvorst van Sentimentale.

Zij inspireerde en nodigde ons uit om met verhalen een onuitwisbare indruk te maken en met meer resultaat te communiceren met onze doelgroep. Dat een verhaal vertellen door middel van beeld meer gevoel oplevert dan alleen woorden, was interessant om te ervaren.

Het netwerken tussen de programmaonderdelen onder het genot van een drankje en hapje, verliep heel ontspannen. We kijken terug op een fijne bijeenkomst met opnieuw een mooie groep enthousiaste ondernemers.

Fijn dat jullie er waren en tot de volgende keer! Op 29 juni 2023 is ons laatste netwerkevent voor de zomer.

 

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
17:00 - 19:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:

Locatie

Paardencoaching Joyce Puister
Schuitvlotstraat 6
Grijpskerke, 4364AD Nederland
+ Google Maps
Back To Top