skip to Main Content

Evelyn Schoe – Inspire and result

 

Ik ben Evelyn Schoe, trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatiestijlen.

Na jarenlang als bedrijfsadviseur gewerkt te hebben merkte ik dat het coachen van mensen veel meer effect had dan adviseren. Na een jarenlang persoonlijk ontwikkelingstraject heb ik de opleiding ‘Master in Essentieontwikkeling’ afgerond. Een opleiding gericht op de unieke kracht van de mens ben ik als Essentie coach erop getraind om het ontwikkel potentieel uit mensen en organisaties te halen. Ik werk hierbij met de HBM/ACT® meting om mensen nog een stap verder te helpen en inzichten te geven.

Daarnaast geeft ik trainingen gericht op o.a. de communicatiestijlen

Wil je effectief communiceren, dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen. Hierbij is het ook van belang dat je bewust bent van de valkuilen van jouw manier van communiceren. Hoe, dat leer je in mijn communicatietrainingen.

Inspire and Result

“Dit zijn twee woorden die bij mij passen. Ik word er echt heel blij van om dingen te doen die mij en anderen echt raken. Dat ik vanuit mijn passie en inspiratie mensen en teams kan helpen ontwikkelen. Zodat zij inspiratie vinden en weer de fonkeling in de ogen krijgen. Met als resultaat gelukkige mensen in succesvolle organisaties”.

Klanten over mij als coach

Klanten omschrijven mij als: ondernemend, energiek, to the point, verbindend, positief ingesteld en resultaatgericht.

 Graag maak ik kennis met je.

Website: www.inspireandresult.nl

e-mail: info@inspireandresult.nl

LinkedIn: Evelyn Schoe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

De ladder naar financieel succes

De ladder naar financieel succes: De start Om te kunnen starten moet je jezelf afvragen: Waar sta je nu? Tegen welke problemen loop je aan? Wat kan je helpen om

Nooit meer met je mond vol tanden

Nooit meer met je mond vol tanden. Zelfs niet als je je verhaal even kwijt bent of je niet direct het antwoord op een vraag hebt Herken je dat? Je

Back To Top