skip to Main Content

Evelyn Schoe – Inspire and result

Delen

 

Ik ben Evelyn Schoe, trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatiestijlen.

Na jarenlang als bedrijfsadviseur gewerkt te hebben merkte ik dat het coachen van mensen veel meer effect had dan adviseren. Na een jarenlang persoonlijk ontwikkelingstraject heb ik de opleiding ‘Master in Essentieontwikkeling’ afgerond. Een opleiding gericht op de unieke kracht van de mens ben ik als Essentie coach erop getraind om het ontwikkel potentieel uit mensen en organisaties te halen. Ik werk hierbij met de HBM/ACT® meting om mensen nog een stap verder te helpen en inzichten te geven.

Daarnaast geeft ik trainingen gericht op o.a. de communicatiestijlen

Wil je effectief communiceren, dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen. Hierbij is het ook van belang dat je bewust bent van de valkuilen van jouw manier van communiceren. Hoe, dat leer je in mijn communicatietrainingen.

Inspire and Result

“Dit zijn twee woorden die bij mij passen. Ik word er echt heel blij van om dingen te doen die mij en anderen echt raken. Dat ik vanuit mijn passie en inspiratie mensen en teams kan helpen ontwikkelen. Zodat zij inspiratie vinden en weer de fonkeling in de ogen krijgen. Met als resultaat gelukkige mensen in succesvolle organisaties”.

Klanten over mij als coach

Klanten omschrijven mij als: ondernemend, energiek, to the point, verbindend, positief ingesteld en resultaatgericht.

 Graag maak ik kennis met je.

Website: www.inspireandresult.nl

e-mail: info@inspireandresult.nl

LinkedIn: Evelyn Schoe

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top