skip to Main Content

Dorianne Clouvel : Dutch Soap Company

Delen

 

Ik ben Dorianne Clouvel, Nieuwe Zeeuw, oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk maar al 30 jaar in Nederland. Van nature ben ik nieuwsgierig en heb brede interesses zoals de mode, cosmetica en kunst.

Ik ben producent van zeep en cosmetica op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Mijn bedrijf Dutch Soap Company bestaat uit een winkel, webshop en ik verkoop aan andere retailers en bedrijven.

Als een klant een vaste klant wordt door mijn producten een vaste plaats in hun badkamer te geven, vind ik dat altijd een heel erg groot compliment. Dit soort klanten zijn de ambassadeurs van mijn merk, zij introduceren mij bij hun vrienden en familie en geven de producten van Dutch Soap cadeau aan hun geliefden.

Dutch Soap Company is vanuit het niets door mij opgebouwd en vormgegeven precies zoals ik vind dat producten moeten zijn. Wanneer mensen aansluiten bij mijn bedrijf, consumenten of bedrijven, dan ben ik daar erg trots op. De basis van mijn bedrijf is dat het product eerlijk en basic is en altijd goed voor je.

Mijn streven is om me in de toekomst uitsluitend bezig te gaan houden met productontwikkeling. Daarbij is mijn doel dat er een volledige lijn is van alle producten die je in de badkamer vindt, allemaal met dezelfde identiteit. Ik zou graag willen groeien naar een toekomst waart Dutch Soap Company wereldwijd bekend en verkrijgbaar is. Mensen kunnen zo overal dezelfde weldaad ervaren van echte natuurlijke producten die goed voor je zijn.

Dorianne Chantal Edith Marie Clouvel  | Dutch Soap Company

 

Website: Dutchsoapcompany.com

Insta: Dutch Soap Company

Linkedin Dorianne Clouvel

Facebook Dorianne Clouvel

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top