skip to Main Content

Creativiteit en Multi Media zitten bij mij in het bloed. Bianca Runge

Delen

 

Blog geschreven door : Bianca Runge – Virtual Tour Specialist

Creativiteit en Multi Media zitten bij mij in het bloed. Ik bezit een flinke dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme en ben een echte doener. Ik begon aan het Nimeto in Utrecht met een opleiding tot ontwerper. Daarna ben ik naar Arnhem verhuisd en als multi-media kunstenaar opgeleid aan de HKA (nu ARTEZ).
Sinds 2002 woon ik in Zeeland. Al tien jaar wonen we met veel plezier in Koudekerke en voelen we ons daar thuis met onze twee katten. In mijn vrije tijd loop ik graag langs het strand en over het hoge duinpad bij Dishoek. Daar komen altijd de beste ideeën boven.

Gezamenlijk een beleving creëren en mensen inspireren vind ik een uitdaging. Ik heb een grote interesse voor nieuwe media zoals virtual reality, holografie, augmented reality en het gebruik van green screen.
Begin 2020 heb ik me gespecialiseerd in het maken van virtuele tours en interactieve presentaties voor musea en het bedrijfsleven. Virtuele tours heb ik op een hoger niveau getild. Ik ga uit van het verhaal wat mensen willen delen. Daarom zijn 3 tot 5 foto’s vaak al veelzeggend genoeg. In de 360°  foto of 360° video kan ik informatiepunten aanbrengen waardoor scherm in scherm video, tekst, foto’s of een website geopend kan worden. Zelfs call to action buttons zijn te integreren.
Dit levert dit een veel persoonlijker beleving op voor jong en oud. De interactieve presentatie is eenvoudig te delen op social media en te embedden  op de vaak statische website. Wat het bijzonder maakt: in tegenstelling tot video kan ik achteraf eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Het liefst werk ik samen met innovatieve ondernemers die kwaliteit voorop stellen. Mensen die hun passie willen delen en altijd op zoek zijn naar nieuwe middelen om anderen te betrekken bij wat ze doen.

Mijn onderneming is uniek omdat bij mij het verhaal van de klant centraal staat en niet de ruimte op zich. Een interactieve presentatie werkt drempelverlagend, zorgt voor meer traffic op je site en spreekt ook een jong publiek aan.

Uiteindelijk wil ik impact gemaakt hebben door mensen en ondernemingen te ondersteunen die hun innovatieve product of dienst op een eigentijdse manier in de markt wilden zetten. Groei kan ik aan maar is niet mijn belangrijkste doel. Ik wil geïnspireerd worden en anderen inspireren om zo de wereld keer op keer een beetje mooier te maken in deze spannende tijd vol ontwikkelingen.

Krijg je ideeën of heb je vragen > bel me!

VirtualTourSpecialist.nl

https://www.linkedin.com/in/biancarunge/ 

https://www.facebook.com/virtualtourspecialist.nl

https://www.instagram.com/bianca.runge.virtual.tours/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top