skip to Main Content

Ankie Gijsel

Delen

 

Ik ben Ankie Gijsel, 40 jaar en al 18 jaar werkzaam in de grafische industrie.

De keuze voor deze bedrijfstak was eigenlijk al vroeg zichtbaar. Als kind hield ik al enorm van knutselen, tekenen, schilderen en origami. Ook mijn belangstelling voor computers zat er al vroeg in. Dankzij mijn vader had ik al op mijn zesde jaar een eigen computer op mijn slaapkamer staan. Zodra hij een nieuwe PC kocht, schoof zijn oude PC op naar mij.

Het eerste tekenprogramma dat ik gebruikte was Harvard Graphics (op een oude computer van mijn vader). Achteraf gezien vormt dat de basis voor de studie Grafische en Digitale Vormgeving aan de Arteveldehogeschool in Gent. Vervolgens begon mijn carrière in de grafische sector als dtp’er bij de catalogusproductie van Neckermann B.V. in Sint Jansteen. Daarna werkte ik als grafisch medewerkster bij Wauters Zeefdruk & Belettering in Hulst en als design manager bij Elopak B.V. in Terneuzen.

In 2005 al richtte ik, met veel passie en ambitie en op zoek naar een creatieve uitlaatklep, Graphic Avenue op. In eerste instantie was dit mijn bijbaan, naast mijn vaste werk. Maar na ruim 14 jaar ervaring in het bedrijfsleven heb ik in 2018 gekozen voor het fulltime ondernemerschap. Ik ben grafisch vormgever, zichtbaarheidsspecialist en Canva professional. Mijn werkterrein beslaat met name het helpen van ondernemers om voor de juiste doelgroep zichtbaar te zijn en te blijven qua vormgeving en social media. Eén manier is dat ik alles voor een ondernemer verzorg en de ondernemer dus compleet ontzorg op dit gebied. Een andere werkwijze is dat ik cursussen, online trainingen en een-op-een trajecten aan ondernemers geef. Ik draag mijn vakkennis graag aan jou over.

Op Instagram post ik regelmatig tips en geef ik een inkijkje in mijn leven als ondernemer: https://www.instagram.com/graphicavenue_ankiegijsel
Heb je vragen, aarzel niet, neem gerust vrijblijvend contact met me op.

www.graphic-avenue.nl / ankie@graphic-avenue.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top