skip to Main Content

Ambitieuze ondernemers

Delen

Ambitieuze ondernemers! 

In mijn ervaringsjaren als ambitieuze ondernemer heb ik geleerd wat groeipijn doet met mij als ondernemer en mijn bedrijf. Door de juiste mensen om me heen te verzamelen krijg ik inzicht, rust en vertrouwen in mijn persoonlijke en zakelijke groei waardoor mijn bedrijf op een financieel gezonde manier blijft groeien zonder zelf (financiële) concessies te moeten doen. Dat gun ik iedere ambitieuze ondernemer!

Mijn naam is Ilona Dieleman en ik werk als winstadviseur voor mijn bedrijf Flex Your Profit. Het is mijn missie dat iedere ambitieuze ondernemer financieel onafhankelijk zou moeten kunnen ondernemen.

Om dat te bereiken heb je een stevig financieel fundament nodig.

Het probleem is dat je ondanks een mooie omzet, minder winst draait met gevolg een te laag salaris voor jou. Hierdoor voel jij je niet gewaardeerd voor de inspanningen die je doet. Het kan toch niet zo zijn dat jij de slecht betaalde werknemer bent van jouw bedrijf?

Ik begrijp en weet dat groeien pijn kan doen. Als gecertificeerd Profit First Professional heb ik al een tientallen vrouwen geholpen op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen.

Ik pak dat aan door:

  1. De administratie op orde te brengen zodat het een stevig fundament vormt.
  2. Profit First te implementeren en optimaliseren , we sturen op de actualiteiten.
  3. Te sturen naar financiële onafhankelijkheid afgestemd op jouw doelen, wensen en dromen.

In de afgelopen jaren heb ik zelf regelmatig het roer omgegooid maar nooit zonder eerst met een plan inzichtelijk te maken wat de gevolgen van mijn ideeën zijn. Dit geeft me veel rust, inzicht en overzicht.

Toekomst visie
In 2026 heb ik nog altijd het bedrijf waar ik nu dagelijks aan bouw en in investeer. Met behulp van een team draait mijn bedrijf ook door zonder mij, ik werk alleen nog maar met mijn ideale klanten die allemaal bouwen aan een financieel gezondere toekomst. Naast dienstverlening wil ik mijn ervaringen delen op het podium om zoveel mogelijk ondernemers te inspireren.

Ilona Dieleman – Flex Your Profit

 

De link naar mijn website: www.flexyourprofit.nl

en naar mijn Instagram account: www.instagram.com/flex_your_profit

Op LinkedIn ben ik te vinden via deze link: www.linkedin.com/ilonadieleman

Ik heb ook een facebook account: www.facebook.com/flexyourprofit

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top