skip to Main Content

Goed idee; PixelPlay! Ontwerp en personalisatie

Delen

 

Alexander de Groot, creative manager
Mijn naam is Alexander de Groot, 51 jaar, getrouwd en vader van een zoon (14) en een dochter (8). Geboren in Middelburg, maar inmiddels woonachtig in Vlissingen. In 1991 ben ik in de richting Reclame Vormgeving afgestudeerd aan de Estor Studioschool in Amsterdam.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, op een tof muziekfestival of in een fijne platenzaak.

In 1999 ben ik mijn eigen bedrijf ‘PixelPlay’ begonnen. Gewoon thuis vanaf een zolderkamertje en later vanuit een verbouwde garage aan huis. Daarnaast heb ik met regelmaat in loondienst voor diverse bedrijven gewerkt, maar sinds 2019 ben ik volledig zelfstandig. Inmiddels heeft PixelPlay een onderkomen gevonden bij Dockwize in Vlissingen. Daar ben ik in een loods van 60m2 gevestigd.

Ontwerp en personalisatie
De eerste 20 jaar heb ik me voornamelijk beziggehouden met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en het bouwen van websites. Later is daar ook drukwerk en belettering bijgekomen. Om me te onderscheiden heb ik vorig jaar een lasersnijder aangeschaft waarmee ik nieuwe producten kan aanbieden op het gebied van personalisatie.

Mijn ideale klant is een startende ondernemer, van wie de bedrijfsidentiteit nog vormgegeven moet worden. Mijn specialiteit is om de essentie van een bedrijf in een herkenbaar logo te vangen, waarna door mij een website wordt gemaakt en/of een webshop wordt ingericht. Indien gewenst verzorg ik de promotie hiervan. Te denken valt aan visitekaartjes, flyers, auto- en raambelettering. Vanwege mijn kennis, creativiteit en ervaring kan ik een bestaand of startend bedrijf nagenoeg alles bieden op het gebied van promotie. Doordat ik samen met de klant gezamenlijk de bedrijfsessentie vormgeef, kom ik als het ware in de ‘ziel’ van het bedrijf, worden bedrijfsdoelen helder en beoogde resultaten haalbaar.

Toekomstvisie
Over vijf jaar hoop ik van PixelPlay een BV gemaakt te hebben en werk ik samen met mijn compagnon, jeugdvriend René Kalverboer. Wie weet zijn we dan groter gegroeid, hebben we 1 of 2 mensen in loondienst en is de loods bij Dockwize te klein geworden. We hebben dan een webshop waarop we gepersonaliseerde producten aanbieden. Maar nog belangrijker is dat we dan nog steeds op onze vertrouwde manier met evenveel liefde, zorg, creativiteit en ambitie onze producten en diensten aanbieden.

Wil je meer weten over Alexander de Groot en PixelPlay? kijk op :
Website:  www.pixelplay.eu 
Facebook: www.facebook.com/pixelplay.eu
LinkedIn: www.linkedin.com/company/pixelplay-eu

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top