skip to Main Content

AnYa Hopstaken Coaching

Delen

 

Mijn naam is AnYa Hopstaken. Ik ben een open, spontane en enthousiaste dame die 
makkelijk verbindingen legt, je inspireert en aanzet tot het nemen van een nieuwe stap. 
Als een kunstenaar ben ik altijd nieuwsgierig, denk ik buiten de kaders en heb ik je iets te vertellen vanuit mijn gezichtspunt. Mijn leven kenmerkt zich door de vele avonturen die op mijn pad zijn gekomen.

Voortdurend op zoek naar vernieuwing ga ik de uitdaging met mezelf aan. Stilstaan is geen optie. Zoals een collega destijds zei ‘Met jou is het vast nooit saai’.

Ik hou van de schoonheid van het Leven, de Kunst en het Mythische. 
Schilderen is voor mij ‘vorm geven aan’ en zo ontdekte ik mijn Passie voor Kleur en Beweging. Het doek ‘De danser’ staat voor mijn persoonlijk credo ‘Dansend door het Leven’.

Wat anderen van mij zeggen: ‘goede luisteraar, oprecht geïnteresseerd in de ander, kleurrijk en een zeer ervaren dame’ met humor’.

Als Coach, Trainer en Adviseur neem ik individu, team en organisatie mee op reis in een creatief avontuur. Hierin laat ik je op een inspirerende manier anders kijken naar je eigen verhaal. 
Waar sta je en waar wil je naar toe. Vragen die de onderliggende vraag oproepen ‘Wie ben ik?

Gedurende deze reis zet ik – onder andere – de Blauwprint methodiek in. Het dynamische en speelse karakter maakt dat ik deze voor allerlei vraagstukken en levensthema’s kan inzetten, zowel bij individuele sessies als bij groepen en teams.

Het is een systemische manier van kijken en raadplegen. Elke organisatie heeft – net als een gezin en familie – een eigen systeem met eigen patronen en kenmerken. Om te komen tot verandering is het belangrijk het systeem te zien en daarop te reageren.

Mijn rol is procesbegeleider en vertaler van je innerlijke stem. De verwondering op je gezicht zien bij het ontdekken van de inzichten in jezelf, je relaties of werk is voor mij een kado.

Aansluitend volgt een advies over mogelijke vervolgstappen, zowel voor individu als organisatie.

‘Wijsheid begint met verwondering’ Socrates

Ik vind het fijn om te werken met mensen die bereid zijn de reis naar zichzelf aan te gaan en te te ontdekken wie ze zijn. Een basale vraag maar zeer belangrijk om het leven van je dromen te kunnen leven. Ik fungeer als reisgenoot op dit avontuur. Want dat is het zeker!
Met persoonlijke aandacht van mij en tijd en ruimte voor jezelf neem ik je mee naar een fijne en sfeervolle plek. Kom thuis bij jezelf en ervaar het gevoel van een warme deken om je heen.

De combinatie van werken met individu en groepen is voor mij ideaal.

In het begeleiden van een groep of team ligt vaak een wens en/of noodzaak om te vernieuwen. Mooi als ze dat met elkaar aan willen gaan. Vooraf heb ik persoonlijk contact met de opdrachtgever en geef ik deelnemers de gelegenheid met mij contact te leggen voor vragen.

Voor de sessie – op een landelijke buitenlocatie – is er tijd voor koffie met lekkers en genieten we later van een heerlijk lunch. De locatie biedt gelegenheid te overnachten en ook een na-borrel is mogelijk. Na evaluatie en advies is individuele en teamopvolging mogelijk.

Komende jaren wil ik met mijn bedrijf groeien naar een meer exclusief aanbod. Daarin zal persoonlijke aandacht en advies op maat voorop staan. Afgestemd op jou, je team en/of organisatie zorg ik voor inspiratie. Dat doe ik op een prachtige plek in of dichtbij de natuur.

Genieten in verbinding met anderen en de natuur

 AnYa Hopstaken vanAnYa Hopstaken Coaching

Website: www.anyahopstaken.nl

Instagram

Linkedin

Facebook

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top